fbpx
Kelas PERCUMA yang Baru Ditambahbaik Yang Akan Mengubah Alam Perkahwinan Anda

3 FORMULA UTK MENANGI HATI SUAMI : SOLUSI TERBAIK UTK TANGANI KONFLIK RUMAHTANGGA ANDA

Khas kami bawakan kepada anda, perkongsian tentang "Falsafah Berpasangan" bersama Pn Diyana Tahir (Pakar Hubungan & Intimasi) dalam kelas PERCUMA ini. Ramai yg dah hadiri kelas ni dan berikan feedback yg menarik. Nak tahu kenapa? Anda boleh daftar dibawah untuk maklumat lanjut

TEMPAT DAN WAKTU ADALAH TERHAD!
Daftar Sekarang!

0
Peserta telah dibantu pada 2021
0
Minit kelas bimbingan diberi

APA KATA PESERTA KAMI...

“Suami saya mula nampak perubahan saya dari seorang yang pemarah kepada seorang yang penyabar. Salah satu jampi dalam 13 Jampi Diyana iaitu memaafkan diri dan pasangan telah menyentuh hati saya supaya menerima kesalahan diri dan pasangan. Saya percaya kesilapan lalu mengajar kami suami isteri mencipta bahagia yang terindah untuk rumahtangga kami.”
“Suami saya suka dengan perubahan saya daripada isteri yang malu kepada isteri yang berani memulakan langkah pertama ketika hubungan intim. Sebelum ini, saya anggap hubungan intim ini sekadar menjalankan tanggungjawab. Alhamdulillah, bila dah okay hubungan intim kami, hubungan lain lagi bertambah okay. Seronok sangat.”
“Selama ini saya langsung tak ambil tahu punca kenapa suami mencari perempuan lain sebab saya sibuk fikirkan sakit hati saya pada suami. Alhamdulillah, saya dapat juga selesaikan masalah dalaman saya dan juga dapat tawan kembali hati suami. Suami saya kata saya ibarat dadah yang sentiasa menjadi ketagihan dia.”

Penafian :
Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan testimoni sebenar. Copyright © 2021