fbpx
NAK BAHAGIA - WEB

Bagaimana untuk menghangatkan kasih sayang dan rasa cinta dengan pasangan seperti mula-mula kahwin dulu?

Apakah rahsia untuk bebas derita daripada kehadiran orang ketiga dalam perkahwinan?

Nak Suami Kembali ke Pangkuan Anda?

Tiada yang mustahil jika anda kuasai ilmu yang betul untuk kembali bercinta dengan suami yang telah terbukti berkesan.

Tonton ini dulu

Eksklusif Kelas Online Bersama : DIYANA TAHIR & RAHIM SHUKOR

Nilai sebenar program ini ialah RM 2,990. Tapi khas untuk anda kami berikan semua ini secara PERCUMA sahaja

Topik-topik hangat yang paling membantu ramai wanita untuk kembali bahagia

SIHIR ATAU CINTA

13 Jampi Menangi
Hati Suami

3 MINIT KE 3 JAM

3 Formula Kembalikan
Spark Atas Katil

Siapa Diyana Tahir?

“Selepas gagal dalam perkahwinan pertama, saya hampir gagal dalam perkahwinan kedua pula. Masa tu saya rasa kecewa, malu dan buntu sangat. Bayangkanlah satu persatu ujian datang dekat saya sampai saya jadi depression, hidup pun bergantung dengan ubat depression je. Saya selalu cakap dekat diri sendiri ‘aku ni tak layak disayangi dan menyayangi ke? Atau aku tak cukup bagus untuk dapat suami yang aku harapkan.”

Pelbagai persoalan yang buat saya jadi semakin depress. Lama saya mencari jawapan. Habis beratus ribu ringgit saya belajar mencari jalan keluar kemelut ini.

Akhirnya saya berjumpa jawapan. Dan jawapan yang saya jumpa ni membawa sinar bahagia dalam rumahtangga saya, alhamdulillah. Dan apa yang saya ada sekarang ni saya nak kongsikan kepada wanita-wanita lain agar mereka dah tak payah dah nak menderita macam saya dulu.” – DIYANA TAHIR

Kisah hidup yang dilalui beliau mendorongnya dalam membangunkan eHati selepas beliau berjaya mencari kunci kebahagiaan yang sebenar. Tujuan utama eHati ditubuhkan oleh beliau sendiri adalah untuk membantu wanita agar tidak perlu menghadapi saat getir sama seperti apa yang beliau pernah alami suatu ketika dahulu.

Jadi KELAS ONLINE ini merupakan satu platform Diyana Tahir untuk berkongsi tips dan ilmu-ilmu rumahtangga kepada wanita-wanita lain di luar sana agar tak perlu lagi mengalami penderitaan hidup yang menyeksakan secara PERCUMA.

Siapa Rahim Shukor?

“Kesilapan saya masa mula-mula berkahwin dulu adalah saya tak ada ilmu yang betul dalam menjalani kehidupan berumahtangga. Pada tahun kedua perkahwinan, saya dan isteri mula mengalami konflik yang semakin hari semakin besar yang mana pada masa tu saya tu apa yang saya sedari adalah saya tidak ada ilmu dalam perhubungan terutama yang melibatkan hubungan intim. Hal ini telah menjadi penyebab saya dan isteri sering berbalah, berlaku kehadiran orang ketiga dan sehingga kami hampir berpisah.

Saya dan Diyana Tahir mengambil keputusan untuk keluar mencari ilmu yang sepatutnya kami ada dalam rumahtangga kami dan selepas saya amalkan ilmu ini ada satu perbezaan dan perubahan yang saya rasai sehingga berjaya membuat saya lebih terbuka dengan isteri. Secara ringkasnya, selepas mengamalkan ilmu ini membuatkan hadirnya deep connection antara saya dan isteri sekaligus meningkatkan hormon cinta saya pada isteri.

Saya berani katakan yang dulu saya dan isteri mengamalkan hubungan seksual yang tidak sihat sehingga saya sendiri pun ada masalah yang susah nak bertahan lama walaupun dah bermacam ubat kuat yang saya gunakan tapi masih tidak membawa apa-apa perubahan. Namun apabila saya belajar ilmu ini saya semakin yakin bahawa hubungan seksual yang kami amalkan dulu adalah penyebab kenapa saya dan isteri dah tak ada ‘spark’.” – RAHIM SHUKOR

Selepas apa yang beliau alami dan rasai, beliau rasakan ilmu yang dipelajarinya perlu diketahui dan dipelajari juga oleh lelaki terutamanya para suami yang juga ada masalah yang sama seperti beliau hadapi suatu ketika dulu

Perkongsian Peserta

“Suami saya mula nampak perubahan saya dari seorang yang pemarah kepada seorang yang penyabar. Salah satu jampi dalam 13 Jampi Diyana iaitu memaafkan diri dan pasangan telah menyentuh hati saya supaya menerima kesalahan diri dan pasangan. Saya percaya kesilapan lalu mengajar kami suami isteri mencipta bahagia yang terindah untuk rumahtangga kami.”

“Tak tahu nak gambarkan betapa syukurnya saya bila rumahtangga saya kembali gembira seperti mula-mula berkahwin. Suami dah lupakan orang ketiga dan masih sayangkan saya seadanya. Memang berkesan 13 Jampi Diyana untuk kebahagiaan rumahtangga saya.”

“Selama ini saya langsung tak ambil tahu punca kenapa suami mencari perempuan lain sebab saya sibuk fikirkan sakit hati saya pada suami. Alhamdulillah, saya dapat juga selesaikan masalah dalaman saya dan juga dapat tawan kembali hati suami. Suami saya kata saya ibarat dadah yang sentiasa menjadi ketagihan dia.”

“Rupanya, saya tak tahu apa yang suami mahukan sehingga dia terpaksa mencari perhatian dari perempuan lain. Dengan bantuan ilmu dalam kelas ini, akhirnya saya dapat membuka hati, fikiran dan tubuh kepada suami tanpa ada rasa takut. Suami pun tak lagi rasa insecure bila bersama saya.”

“Alhamdulillah, kami tidak lagi bergaduh disebabkan masalah hubungan intim kami. Suami pun dah boleh menguasai performance dia atas katil sampai berjam-jam tanpa game over. Saya sebagai isteri sangat suka dengan perubahan suami yang tak lagi insecure dengan diri sendiri.”

“Suami saya suka dengan perubahan saya daripada isteri yang malu kepada isteri yang berani memulakan langkah pertama ketika hubungan intim. Sebelum ini, saya anggap hubungan intim ini sekadar menjalankan tanggungjawab. Alhamdulillah, bila dah okay hubungan intim kami, hubungan lain lagi bertambah okay. Seronok sangat.”

LOGO-WEB.png

Penafian :
Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan testimoni sebenar. Copyright © 2021

eHati International Sdn Bhd
MENARA MITRALAND, Jalan PJU 5/1, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Phone : +60 16-467 2442 / +60 14-319 8424
Email : love@ehati.com

Untuk mendapatkan akses PERCUMA ke video kelas eksklusif ini sila isikan butiran dibawah :

Untuk mendapatkan akses PERCUMA ke video kelas eksklusif ini sila isikan butiran dibawah :