fbpx

Sesi ini khas buat anda yang ingin kembali bangkit dari kesakitan masa lalu dan kembali tersenyum bahagia setiap hari

Sampai bila anda nak biarkan hidup anda terus menerus dalam kesakitan dan kekecewaan sedangkan anda ada shortcut untuk bahagia & bebas dari penderitaan yang ini?

Kenapa Anda Perlu Join Sesi Khas “Unlock Your Happiness” Ini?

Anda telah lama mencari jalan untuk berdamai dengan kemarahan, kekecewaan dan ketakutan dalam hati anda dan anda inginkan ketenangan dan kedamaian bersama insan tersayang.

Anda telah lama mencari jalan untuk berdamai dengan kemarahan, kekecewaan dan ketakutan dalam hati anda dan anda inginkan ketenangan dan kedamaian bersama insan tersayang.

Anda ingin terima diri anda dan hargai diri anda kerana anda dah lama tinggalkan diri anda

Anda ingin berikan kasih sayang pada insan yang memerlukan kasih sayang anda yang amat menyayangi anda.

Anda ingin cabut kesakitan dan trauma dalam hidup anda dan ubah hidup anda, terutamanya anak-anak anda agar mereka tidak melalui apa yang telah anda lalui

Ketahui 21 “Jalan Shortcut” untuk berdamai dari hal yang menyakitkan, dengan merasakan syukur yang paling dalam sehingga anda mudah untuk memaafkan diri anda sendiri dan masa lalu serta merasakan kasih sayang Nya setiap saat.

Adakah Anda Sedang Dalam Situasi Ini?

Anda sering meragui pasangan anda dan syak pasangan ada hubungan dengan orang ketiga sehingga perasaan cemburu berubah menjadi benci sehingga hilang rasa kasih dan sayang.

Anda sedang kecewa akibat hadirnya orang ketiga dan perasaan kecewa serta benci terhadap orang ketiga dan pasangan anda amat menyakitkan, anda rasa malu dan anda mula menjadi murung dan rasa pahit yang perlu ditelan setiap hari.

Anda seorang ibu yang cepat naik angin. Sering memarahi anak-anak sehingga sanggup memukul, mengurung dan memberikan hukuman kepada anak-anak anda dengan alasan mahu memberikan pelajaran buat mereka.

Anda seorang anak yang bertahun lama tidak mahu balik kampung untuk berjumpa dengan ibu dan ayah mahupun keluarga anda akibat perselisihan masa lalu menyebabkan anda membawa hati jauh dari keluarga.

Anda sedang mengalami kemurungan dan kegelisahan. Sentiasa menyendiri tidak mahu bergaul dengan orang sekeliling.

Anda rasa tidak tahan dengan kesakitan dan nak lakukan apa sahaja agar dapat melupakan kekecewaan tersebut dan yang paling teruk sehingga terdengar bisikan agar membunuh diri. Nauzubillahi min dzalik.

Apa sahaja yang anda lakukan semuanya serba tidak menjadi. Buat bisnes gagal, buat projek gagal, kerja gagal, buat apa pun jadi gagal

Anda tak mampu fokus terhadap apa yang dilakukan selalu terganggu oleh emosi kecewa, marah dan tidak puas hati. Setiap kali gagal maka bertambah rasa kecewa dalam diri.

Kenapa BAHAGIA Tiada dalam Diri?

Semuanya menghantui diri, fikiran dan emosi samada sedar atau tidak.

KENAPA BIARKAN HIDUP ANDA HAMPA DAN KECEWA SEDANGKAN ANDA ADA SHORTCUT UNTUK BEBAS DARI PENDERITAAN & MASA LALU YANG MENYAKITKAN INI?

ADAKAH ANDA DAH BERSEDIA UNTUK LALUI PERUBAHAN YANG AKAN MEMBAWA ANDA UNTUK TERBANG BEBAS DENGAN PENUH KEYAKINAN DAN BEBAS DARI PENDERITAAN?

Ayuh
 
UNLOCK YOUR HAPPINESS
 
Melalui Perjalanan Emosi Dan Kesedaran Tentang Diri & Ketahui rahsia yang telah membantu puluhan ribu peserta eHati untuk lebih tenang, memaafkan, menyayangi diri dan merasakan kebahagiaan.
Izinkan diri anda melalui perjalanan emosi dengan penuh kesedaran tentang diri anda & ketahui rahsia yang telah membantu puluhan ribu peserta eHati untuk lebih tenang, memaafkan, menyayangi diri dan merasakan kebahagiaan.
Anda akan ketahui rahsia bagaimana untuk hidup TENANG dan BAHAGIA & bagaimana untuk ‘reset’ diri anda menjadi insan baru, bebas dari penderitaan, sehingga bahagia dan ketenangan kembali ke pangkuan anda.

AYUH DAFTAR SEKARANG SEMUDAH KLIK DI BAWAH

BERIKUT DILAMPIRKAN MAKLUMAT SESI KHAS

UNLOCK YOUR HAPPINESS”: RAHSIA “SHORTCUT” UNTUK BEBAS DERITA

 

PLATFORM: ZOOM
HARI: ISNIN (1 JULAI 2024)
JAM: 8.00 MALAM

 

Kelas ini 100% tajaan eHati 

SATU LANGKAH YANG ANDA BUAT HARI INI MAMPU UBAH SELURUH KEHIDUPAN ANDA DI MASA AKAN DATANG.

PILIHAN UNTUK TENANG DAN BAHAGIA KINI DI TANGAN ANDA

Untuk mendapatkan akses ke 3 video kelas eksklusif ini sila isikan butiran dibawah :

MAKLUMAN PENTING

LOGO BARU EEHATII - Copy2

Penafian :
Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan testimoni sebenar. Copyright © 2021

eHati International Sdn Bhd
W603A, Metropolitan Square,
Jalan PJU 8/1 Damansara Perdana,
47820 Petaling Jaya, Selangor.

Telegram : t.me/teamehati
Email : love@ehati.com